Metin Külünk: AK Parti bu arınmayı yapmak zorunda

Katıldığı programda Sedat Peker’in istifalara sebep olan ifşaatlarıyla ilgili konuşan AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Külünk,”Kim varsa bu hareketin içerisinde yanlış yapan arınmasını istiyorum. Sokak, AK Parti hareketi üzerinde FETÖ gölgesi istemiyor. Sokak bütün bu tartışmaların dışında bir AK Parti istiyor. Bu gelişmelerin hepsi sokağın, AK Parti hareketine olan ümidinin daha güçlenmesi için bir arınmanın kapısı olarak da görmek mümkün.” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk,"Tartışmalar var. Biz duymak istemesek de sokakta bu tartışmalar var olduğuna göre, buradan yola çıkarak bu büyük mücadeleye herkesin bulunduğu noktada üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek hareket etmesi gerekir. AK Parti bu arınmayı yapmak zorunda. Başarmak zorundayız. Sokak tartışıyor, sokağın tartışmasına kulak mı kapatacağız ya da böyle bir şeyi yok mu sayacağız?" ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Sedat PekerMetin Külünk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.