Muharrem İnce CHP'den istifa etti!

CHP'nin eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce düzenlediği basın toplantısında CHP'den istifa ettiğini açıkladı.

İnce,”CHP’den istifa eden üç milletvekili arkadaşımız (Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel) Memleket Hareketi’ne katılmışlardır. Partimiz kurulunca, TBMM’de İYİ Parti’den sonra en çok vekili olan grup olacağız.” dedi.

ATATÜRK’E KEFERE DİYENLERLE YOLUMU AYIRIYORUM

İnce açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Cefasını çekenler başka sefasını sürenler başka. Bugün bir yol ayrımında olduğumu biliyorum. 42 yılın sonunda kafamda siyah saç kalmadı. 42 yıl içinde her kademede görev yaptım. Hâlâ Atatürkçüyüm. Hâlâ kurucu değerlere sımsıkı bağlıyım.

ABD’den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum. “Mustafa Kemal” deyip, “Mustafa Kemal Atatürk diyemeyenlerle” yolumu ayırıyorum. Grup başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp atamaya getiren bu yönetimle yollarımı ayırıyorum.

CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP’yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. Sahte CHP’li olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ’cüleri, Sorosçuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum.

Mavi Vatan’ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. “Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım etti” diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu arkadaşlardan ayrılıyorum.

Teknolojiyi kullanarak, az sonra e-Devlet üzerinden istifa edeceğim. 42 yıllık emek var, gerekçesini yazılı olarak da açıklayacağım."

Anahtar Kelimeler:
Muharrem İnce Istifa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.