Şeytanın aklına gelmez! Mustafa Tutuk açıkladı... Bakın belediyenin malını nasıl peşkeş çekmişler!

Son dakika… Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Vefa Salman döneminde yapılan yolsuzluğu ve kamu zararını belgeleriyle açıkladı.

Bugün yapılan Yalova Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı 1. Oturumunda konuşan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,”Değerli meclis üyeleri sizlere kısa bir bilgilendirme yapacağım. Belediyemizden alacaklı olan firmalara alacaklarının karşılığında belediyemize ait 8 adet taşınmazın icra yoluyla 3 milyona satıldığı, fakat bu firmaların cari hesaplarından bu tutarların düşülmediği ve dolayısıyla 3 milyon kamu zararı oluşturulduğu, belediyemizin 8 adet taşınmazının belediyeden alacaklı firmalara bedavaya peşkeş çekildiği tespit edilmiştir. Bu hususla ilgili adli ve idari gerekli işlemler yapılacaktır. Tespit çalışmalarımız devam etmektedir. Kamuoyu ve meclis üyelerimizi bilgilendirmek istedim, saygılarımla.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.