Soylu: Eşkiya takımının Yalova Mahkemesi baskını

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün twitter hesabından yaptığı videolu açıklamada geçen hafta Vefa Salman'ın yolsuzluk davasına katılıp Yalova Adliyesi'nde olay çıkaran CHP heyetine "Eşkıya takımı" dedi.

Ne olmuştu?

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın görevden uzaklaştırılıp yargılanmasına sebep olan yolsuzlukla ilgili davanın geçen hafta 9. duruşması yapılmış ve Vefa Salman'ın avukatları Vefa Salman'ın dosyasının ayrılmasını talep etmişlerdi ama bu talep mahkeme heyeti tarafından reddedilince milletvekillerinden oluşan CHP heyeti mahkeme salonunda adeta taşkınlık yapmışlardı. Devamında CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Yalova Adliyesi koridorlarında bağırıp çağırmış ve hakime "Ahlaksız herif" diye hakaretlerde bulunmuştu.

İşte Bakan Süleyman Soylu dün yaptığı açıklamada bu olaydan "Eşkiya takımının Yalova Mahkemesi baskını" diye bahsetti.

Bakan Soylu’nun bu ifadelerini Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Bakan Soylu'nun olaydan yaklaşık bir hafta sonra Kılıçdaroğlu'na cevap verip yüklenirken Yalova Adliyesi'nde yaşanan bu olaya değinip örnek vermesi olayın üzerinde durduğunun da bir göstergesi diye düşünüyorum." şeklinde yorumladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.