Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz'ın önceden haber verdiği toplantı yapıldı. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP örgütüyle bir araya geldi.

Toplantıyla ilgili Tahsin Becan,"Adil olmayan koşullarda geçen, ülkedeki kutuplaştırıcı siyasetin tüm ağırlığıyla hissedildiği bir seçimin ardından büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin kıymetli yöneticileri, Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları, Meclis üyeleri, muhtarlarımız ve örgütümüzün emektarlarıyla bir araya geldik." dedi.

Yalova Belediyesi'nde büyük kriz! 2 günlük grev başladı! Yalova Belediyesi'nde büyük kriz! 2 günlük grev başladı!

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan,"Kurtuluşun ve kuruluşun kadrolarından aldığımız mirası 100'üncü yıla ulaştırmanın onuru ve mutluluğuyla yeni bir yüzyıla hazırlanıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk kadroları olma gururunu yaşacak olan yeni kadrolarımızı seçmek üzere kongre sürecimizi başlatmanın da heyecanını yaşıyoruz. Hak, hukuk, adalet ve demokrasi mücadelemizde yeni filizler boy verdikçe güçlenecek, güçlendikçe umudumuzu tazeleyeceğiz. Bu bilinçle herzaman olduğu gibi bu süreci de birlik ve beraberlik duygularıyla tamamlayacağımıza ve yaklaşan yerel seçimlerde dayanışmayı büyüterek, hep birlikte canla başla çalışarak Yalova başta olmak üzere Türkiye'ye huzur ve mutluluğu getireceğimize yürekten inanıyorum." dedi.

Tahsin Becan,"Son derece verimli olduğuna şahit olduğum toplantımıza katılan herkese çok teşekkür ederim." ifadelerinde bulundu.

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan'ın davetiyle bir araya gelen CHP'liler, toplantı sonrası çekilen toplu fotoğrafla birlik beraberlik mesajı verdiler.

Editör: Haber Merkezi