Tahsin Becan: Yalova'da sandıktan 3-0 zaferle çıkacağız

CHP Yalova Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında konuşan CHP Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı Tahsin Becan, Yalova'da sandıktan 3-0 zaferle çıkacaklarını iddia etti.

Tahsin Becan,"Bundan 6 ay önce sanayi odasının seçimleri vardı. Bilen arkadaşlarımız biliyor. Maalesef bugüne kadar sanayi odası seçimlerine siyaset karışmazdı. Fakat AK Parti il teşkilatı ve belediye grubu benim grubumda karşıma çıktılar. Bizde iki dönemdir çalışmalarımdan olan tecrübemle etrafımdaki ister CHP’li ister MHP’li ister AK Partili dostlarımla beraber çok ciddi çalıştık ve 13 grubun 10’unu alarak önemli bir başarıya imza attık." dedi.

Tahsin Becan dikkat çekici konulara değindiği konuşmasında şu ifadelerde bulundu;

-Bugün Sağlık Turizmi ile ilgili projeler var. Normal turistin Yalova’ya getirdiği katma değerin sağlık Turizmine geçtiğimiz zaman 10 misli geliyor.

-İstanbul’da, Ankara’da Millet Bahçesi’ne ihtiyaç var tabiî ki yapılsın ama Yalova’da 10 dakikada Termal’desiniz Millet Bahçesi’nin kralı orada var. Oraya yapılan yatırıma yazık.

-Zaman zaman vergi affı da çıkıyor. Adı vergi affı ama esasında onun altında yatan tamamen kara parayı aklama affıdır. Onun için o tür aflara veya imar affı zaten konuşulacak kadar yok bu tür afları kesinlikle kabul etmemek lazım. Çünkü gününde borcunu ödeyenlere haksızlık oluyor. Eğer af yapacaksanız o zaman gününde ödeyenlere de başka bir şey yapmak lazım.

-Dünya’nın hiçbir yerinde 250 bin dolara vatandaşlık verilmesi gibi bir şey yok. Biz bu kadar ucuz bir ülke değiliz. Herkes birleşti aldı, sattı. Yalova’dan bahsedecek olursak bir sürü vatandaş var ve şu anda da oy kullanacaklar. Bütün hedef buydu. İnşallah bunlar zaman içerisinde değişecek.

-Osmangazi Köprüsü’nü söylüyorlar. Osmangazi Köprüsü devlet yatırımı değil, Türkiye yatırımı. Bunu Yalova’ya döndürünce Yalova’da yatırım yapılmış zannediliyor. Yalova’da hiçbir devlet yatırımı yapılmadı.

-Sandıktan zaferle çıkacağız. Yalova'da sandıktan 3-0 zaferle çıkacağız.

Anahtar Kelimeler:
Tahsin Becan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.