Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a özel açıklamalarda bulunan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan,"Yalova’da doğru ve kazanacak adaylarla seçime gireceğiz" diyerek 2024 Yerel seçimleri için iddialı konuştu ve AK Parti’ye adeta gözdağı verdi.

Hakan Korkmaz, Mehmet Gürel hakkında suç duyurusunda bulundu! Hakan Korkmaz, Mehmet Gürel hakkında suç duyurusunda bulundu!

Özellikle Yalova, Çiftlikköy ve Altınova’da belediyeleri kazanmak için güçlü isimlerle seçime girmenin önemine vurgu yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan,"Aday belirlemede sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Aday adayları Genel Merkeze sunacakları dosyalarında hedeflerini, neler yapacaklarını, vizyonlarını mutlaka ortaya koyacaklar. Genel Merkezimizde hem bunlara hem de anketlere vesaire bakıp en doğru kararı verecektir. Bizde doğru ve kazanacak adayları belirleme noktasında elimizden gelen katkıyı sunmak için bir gayret içinde olacağız. Kasım ayının sonuna doğru adaylarımız belli olur…" şeklinde konuştu.