Vefa Salman: B planımız hazır

Milletvekili aday adayı olmak için Yalova Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Vefa Salman, CHP Yalova il başkanlığında yaptığı açıklamada,"Mücadelemiz bundan sonra sadece Yalova için değil, Türkiyemiz için… Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Yalova’da birinci sırada çıkarmak için… CHP’yi Yalova’da birinci parti yapmak için…" dedi.

Vefa Salman,"Bu hedefle şimdi yeni bir şarkı söylemenin zamanı. Genel Başkanımızın oluruyla, görevimden istifa edip Yalova’dan milletvekili aday adayı oldum. Gelişmelerle ilgili İl Başkanımız ve partili yöneticilerimizle birlikte il binamızda basın toplantısı düzenledik. Yalova Belediyesi’ndeki 1200 personelimizi de unutmuyorum. Her zaman o ailenin babası olduğunu söylemiştim. Hukuksuzca gasp edilen belediyemiz için 14 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası B planımız hazır. Artık o ailenin babası değil büyükbabasıyım. Onları mağdur etmedim, ettirmeyeceğim." ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
YalovaVefa Salman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.