Vefa Salman ve Mehmet Gürel’e şok!

Yalova’da Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'nın düzenlediği dayanışma gecesine malum yolsuzluk davasından dolayı görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrılan CHP Yalova eski İl Başkanı Mehmet Gürel’in davet edilmediği ortaya çıktı.

İddiaları araştıran ve duyuran Yalova’nın tirajı en yüksek gazetesi olan Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Demek ki Vefa Salman’ın da Mehmet Gürel’in de işi çok zor!" yorumunda bulundu.

Hakan Korkmaz,"Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı dayanışma gecesi düzenliyor ama ne Vefa Salman ne de Mehmet Gürel bu geceye katılmıyor.

Sebebini araştırınca açıkçası çok şaşırdım...

Şöyle ki;

Ne Vefa Salman ne de Mehmet Gürel geceye davet edilmemişler!

Çok ilginç!

Görünürde CHP’nin Yalova’daki iki önemli siyasetçisi ve ikisinin adı da CHP’nin Yalova Milletvekili adaylığı için ön planda ama Yalova’da önemli bir vakıf olan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'nın düzenlediği dayanışma gecesine bu iki isimde davet edilmiyorlar!

Gerçekten ilginç ve anlamlı...

Demek ki Vefa Salman’ın da Mehmet Gürel’in de işi çok zor!" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.