Yakup Bilgin Koçal, İYİ Parti'ye ne vaat etti, karşılığında ne istedi?

Bir süredir Yalova siyaset gündemini meşgul eden gelişmelerin başında Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal’ın İYİ Parti’ye katılacak olması geliyor.

İşte Yalova siyaset gündemini takip eden ve en derin kulis bilgilerine ulaşıp okurlarıyla paylaşan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yakup Bilgin Koçal’ın İYİ Parti’li bazı yetkililerle yaptığı görüşmelerden çok özel bilgiler verdi.

Hakan Korkmaz,"Ulaştığım kulis bilgisine göre iddia o ki;

Yakup Bilgin Koçal, İYİ Parti’li bazı yetkililerle görüşmesinde diyor ki;

'AK Parti’ye geçtiğimde nasıl peşimden binlerce kişiyi AK Parti’ye getirdiysem... aynısını İYİ Parti’ye geçince yapacağız.'

Evet Yakup Bilgin Koçal bu minvalde konuşuyor, ümitli konuşuyor ve İYİ Parti’yi Yalova’da kısa sürede birinci parti konumuna getirme hedeflerinden bahsediyor.

Tabii bunu yapmak içinde Yalova’da İYİ Parti’nin anahtarını istiyor." ifadelerinde bulundu.

Kulis bilgisini yorumlayan Hakan Korkmaz,"Bunu güvendiğim kaynaklar bu şekilde söyledikleri için aynen naklettim.

Yani anahtar istemek lafı belki itici gelebilir ve bir yorum olabilir.

Yetki istiyor da denebilir belki buna.

Ben nihayetinde bir kulis bilgisi olan bu bilgiye ulaşınca şaşırmadım çünkü Yakup Bilgin Koçal gibi bir siyasi aktörün böyle ciddi hedefleri olması gayet normal diye düşündüğümü ifade etmek isterim.

Bakalım ne olacak, bu hafta katılımlar gerçekleşecek mi diye bende merakla bekliyorum açıkçası çünkü Yalova siyaseti bu aralar her sonuca gebe olacak şekilde çalkantılar içinde!" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2 yıl önce

sayfanızı düzeltin kardeşim..yazdığımız yorumlar bir den siliniyor....