Yalova'da konuşan Özhaseki muhalefete yüklendi!

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, Yalova'da Yerel Yönetimler Buluşmasına katıldı. Muhtarların, STK ve iş dünyası temsilcilerinin yanısıra kanaat önderlerinin de katılımı ile gerçekleşen Yerel Yönetimler Buluşmasına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekilleri ve adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Erhan Dede, İl başkanı Umut Güçlü, ilçe ve Belde Belediye başkanları, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da katıldı.

 

Etkinlik AK Parti Yalova il başkanı Umut Güçlü'nün açılış konuşması ile başladı. Umut Güçlü'nün konuşmasının ardından Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, milletvekili adayları Erhan Dede, Meliha Akyol, Ahmet Büyükgümüş selamlama konuşması yaptılar.

ÖZHASEKİ: SİHA, UÇAK, TOGG YAPIYORUZ 

AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmada AK Parti'nin icraatlarını anlattı.

20 yıl boyunca birçok hizmetin yapıldığını, ülkeye birçok eserin kazandırıldığını ve ülkenin dört bir yanında çalışmalar yapıldığını ifade eden Özhaseki,"Bizim kendi uçağımız, İHA'larımız, SİHA'larımız, Kızılelmalarımız gökyüzünde uçuşuyor, üstelik bunları yurt dışına satıyoruz. Uçak gemimizi yapıyoruz, yerli otomobilimizi ürettik." dedi.

"'Yerli araba nerede' diyorlardı, şimdi çıkınca sesleri kesildi ağızlarını açmıyorlar" diyerek muhalefete gönderme yapan Özhaseki,"Doğalgazımızı bulduk, çok şükür büyüyen bir Türkiye var, üzerinde oyun kurulan değil artık oyun kuran bir Türkiye var." dedi.

Özhaseki, 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin diğerlerinden farklı olduğunu ve dünyanın da bu seçimi beklediğini dile getirdi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na göndermelerde bulunan Özhaseki şöyle konuştu;

"Ana muhalefetin başındaki zatı muhterem yanına İstanbul, Ankara belediye başkanlarını alıyor. Özel jetlerle deprem bölgesine gidiyorlar. Sonra da selfieler çekiyorlar. İyi saatte olsunlar turistik gezi düzenliyorlar, dönüp gidiyorlar. Biz bir taraftan işe talibiz, hizmete talibiz, insanın orada ümmeti duasına talibiz ama onlar da görüntüye talipler. Algı idaresi peşindeler. 2019 seçimlerinden sonra İstanbul Belediyesine 45 bin adam aldılar. Keşke 5 bin kişi gönderselerdi de orada hizmet etseydiler. Onların öyle bir derdi yok. 

Ama bizim bir derdimiz var. Ondan dolayıdır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çok şükür büyüyen bir Türkiye var. Üzerinde oyun kurulan değil, artık oyun kuran bir Türkiye var. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu hizmetlerden emin olun her taraf nasibini aldı.

ABD diye bir ülke var, 10 bin kilometre öteden gelip güney tarafa yığınak yapıp, milyarlarca dolar harcayıp orada bulabildiklerinin eline silah verip, dağa gönderip, kardeşliğimize kurşun sıkanlar, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmaya çalışanların başındaki o 'coniler' kimi istemiyorlar, kime doğru okları çevirdiler; Recep Tayyip Erdoğan'a doğru biliyoruz biz." 

Mehmet Özhaseki nin konuşmasının ardından 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Yalova Belediye meclis üyesi seçilen Turgut Memiș, AK Parti'ye katıldı. Turgut Memiș'e AK Parti rozetini Mehmet Özhaseki taktı.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Özhaseki
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.