Akyol, Yalovaspor'a sponsor oldu

Yalovaspor ve Akyol Şehircilik İnşaat Ticaret A.Ş. arasındaki sponsorluk anlaşması Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'ün de katıldığı törenle kamuoyuna duyuruldu.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,"Yalovaspor’umuz için Akyol İnşaat ile sponsorluk anlaşması yaptık. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Akyol Şehircilik İnşaat Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol ise yaptığı açıklamada,"Yalova Belediye Başkanı Sn. Mustafa Tutuk'un, Yalovaspor'u belediyenin bünyesine katarak kulübe vermiş olduğu değeri göstermesiyle bizde Akyol Şehircilik İnşaat A.Ş olarak elimizi taşın altına koyup bu değerli adıma destek olmak istedik." dedi.



Adnan Akyol,"Akyol Şehircilik İnşaat A.Ş olarak Yalovaspor'la imzalamış olduğumuz resmi sponsorluk anlaşmasına katılım sağlayan Ak Parti Yalova Milletvekili Sn. Ahmet Büyükgümüş'e, Ak Parti Yalova İl Başkanı Sn. Umut Güçlü'ye, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Sn. Hasan Soygüzel'e, Yalovaspor Başkanı Sn. İsmail Kaya'ya ve değerli Yalovaspor taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yalova Belediye Başkanı Sn. Mustafa Tutuk'un, Yalovaspor'u belediyenin bünyesine katarak kulübe vermiş olduğu değeri göstermesiyle bizde Akyol Şehircilik İnşaat A.Ş olarak elimizi taşın altına koyup bu değerli adıma destek olmak istedik. Yalovaspor'u layık olduğu yere taşımak için sorumluluk almaktan kaçınmayan ve bizleri bu noktada teşvik eden Yalova Belediye Başkanı Sn. Mustafa Tutuk'a teşekkür ederiz. Akyol Şehircilik İnşaat A.Ş. olarak şehrimizin markası Yalovaspor'un beklenen başarılı günlere en kısa sürede ulaşacağına yürekten inanıyor; yapılan sponsorluk anlaşmasının Yalova'mıza ve Yalovaspor'umuza hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.