Faruk Yiğit Yalovaspor’un yeni teknik direktörü oldu

Yalovaspor’da başarılı bir futbolculuk kariyerinin ardından Boluspor, Kocaelispor, Fenerbahçe ve Milli Takım formalarını başarılı bir şekilde giyen Faruk Yiğit, Yalovaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Yapılan karşılıklı görüşmelerin olumlu sonuçlanmasıyla birlikte Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Yalova Belediyespor Başkanı İsmail Kaya’nın da hazır bulunduğu imza töreninde Faruk Yiğit, kendisini Yalovaspor’un Teknik Direktörü yapan imzayı attı.

Yapılan imza töreni sonrası bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk; “Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Yalovaspor’a Yalova Belediyesi olarak sahip çıktık ve Yalova Belediyespor bünyesine aldık. Alınan bu kararın ardından Belediyespor yöneticilerimiz çalışmalarına en kısa sürede başladı. İlk olarak Yalovaspor’da başarılara imza atmış, milli formaya kadar yükselmiş Faruk Yiğit hocamızla anlaştık. Ben kendisinin Yalova’yı ve Yalovaspor’u iyi bildiği için başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum” dedi.

Yalovaspor’a bir vefa borcu olduğunu söyleyen Faruk Yiğit ise; “Yalova’nın ve Yalovaspor’un benim gönlümde ayrı bir yeri var. Yalovaspor’a şimdi vefa borcumuzu ödemeye geldim. Sağolsun Mustafa Başkan ve İsmail Başkan bizi bu göreve layık gördüler. Bizde en kısa sürede çalışmalarımıza başlayıp Yalovaspor’u hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
YalovasporFaruk Yiğit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.