İSSU Denizcilik Yalovaspor’un yeni sponsoru oldu

Yalovaspor’un Yalova Belediyespor bünyesine geçmesinin ardından bir sponsorluk anlaşması daha imzalandı. 2023-2024 futbol sezonunda Yalovaspor’un yeni sponsoru olan İSSU Denizcilik yetkilileri Murat Şeker, Ömer Akgün, Gürbüz Ziya Gül ile birlikte Yalovaspor Kulübü Başkanı İsmail Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret etti. Ziyarette taraflar arasında imzalanan protokol ile Yalovaspor’a bir sponsor daha kazandırılmış oldu.

Yalovaspor’un özlediği eski günlerine kısa sürede döneceğini belirten Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk; “Şehrimizin gözbebeği Yalovaspor’un Yalova Belediyespor bünyesine geçmesiyle takımımızı en kısa sürede eski günlerine taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Altyapısıyla, kadın futbol takımıyla Yalovaspor’umuzun her kademesinde başarılı olacağına inanıyorum. Belediyemiz, Yalovaspor Yönetimimiz ve sponsorlarımızın desteğiyle takımımızı hedeflediğimiz noktaya taşıyacağız. Bugün bir sponsorluk anlaşması daha sağlandı ve İSSU Denizcilik Yalovaspor’umuzun 2023-2024 sezonunda yeni sponsoru oldu. Kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
YalovasporİSSU Denizcilik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.