Vali Muammer Erol'dan Yalovaspor'a Kutlama Mesajı
Yalova Valisi Muammer EROL, Şampiyonluk adayı Yalovaspor Kulübünün, 2019-2020 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun 19. haftasında Beşyüzevlerspor kulübünü deplasmanda 2-1 mağlup ederek, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grubun lideri olması nedeniyle Yalovaspor camiasını tebrik etti.

Vali Muammer EROL, "Zorlu ve çekişmeli bir müsabaka sonucunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grubunda ilimizi temsil eden Yalovaspor deplasmanda Beşyüzevlerspor kulübünü 2-1 mağlup ederek Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grubu lideri oldu. Yalovaspor yönetimi, takımda yer alan sporcuları ve teknik kadroya bu büyük başarılarından dolayı içtenlikle tüm Yalova halkı adına tebrik ediyorum. Yalovaspor’un hepimizi gururlandıran grup lideri olma başarısının şampiyonluk ile tamamlamasını temenni ediyorum. Yalova’nın sporun tüm dallarında en üst seviyelerde yer alması adına, Yalovalıların Yalovaspor’u şampiyonluk yarışında yalnız bırakmadan, kulüp yönetimine, teknik kadroya ve futbolcularımıza her alanda görev ve sorumluluk üstlenip katkıda bulunarak tam destek vermelerinin önünde hiçbir engel ve mazeret kalmadığını düşünüyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.