VEFA SALMAN: HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI
Yalovaspor Başkanı Onay Tuna ve Yeşil-Kırmızılı takıma gönül veren taraftar grupları Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

Başkan Salman, "Yalovaspor’un bu konumda olması sizler kadar beni de üzmekte. Yalovaspor’un yeri kesinlikle bu lig olmamalıdır. Kent genelinde Yalovaspor’a destek vermek için herkesin taşın altına elini koyması gerekmekte. Onay Tuna kardeşimiz Yalovaspor’a başkan olmuş takımı sahipsiz bırakmamıştır. Keza Yeşil-Kırmızılı takımı amatör kümede bile yalnız bırakmayan cefakar taraftar gruplarımız var. Bizde Yalova Belediyesi olarak kentimizde bulunan takımlarımıza elimizden gelen desteği bu ekonomik şartlar ölçüsünde vermeye çalışıyoruz. Bu sezon birlik ve beraberlik olduğu sürece Yalovaspor’un bir üst lige çıkacağına inanıyorum." dedi.

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2018/10/06/muharrem-ince-feto-konusunda-uzmanlar-demisti/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.