YALOVASPOR 3. LİGE ÇIKTI
Futbolda koronavirüs salgını dolayısıyla tatil edilen Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden ve 10.Grupta lider durumundaki Yalovaspor’un alınan kararla TFF 3. Lige yükseldiği haberi Yalova’da sevinçle karşılandı.

BAŞKAN ONAY TUNA’DAN AÇIKLAMA

Yalovaspor’un 3. Lige yükselmesiyle ilgili katıldığı bir yayında konuşan Yalovaspor Başkanı Onay Tuna,"Bize gelen henüz resmi bir açıklama yok. Salı günü geleceği söylendi. Geldiği gibi biz Yalovaspor’a gönül veren taraftarımızla bunu paylaşırız" dedi.

KİM NE DEDİ?

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk yaptığı paylaşımda,"Yeşil-Kırmızılı takımımızda emeği olan futbolcularımızı, yöneticilerimizi ve taraftarlarımızı canı gönülden kutluyorum" dedi.



Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin yaptığı paylaşımda,"Yolun açık olsun Yalovaspor" dedi.



AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar,"Sayın Valimiz, milletvekillerimiz, çok kıymetli kulüp yöneticilerimize, Yalovaspor başkanı Onay Tuna ve emeği geçen tüm Yalovasporlulara teşekkürler. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.



AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü,"Yalovaspor’umuza başarılar Başkan kardeşim Onay Tuna’yı ve yönetimi, Tüm teknik ekibi, Başarılı oyuncularımızı tebrik ederim. Ne mutlu Yalovasporluyum diyene." dedi.



Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel,"Yolun açık olsun Yalovaspor" dedi.



Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun,"İnanmış bir ekiple birlik ve beraberlik içerisinde futbolcusundan teknik ekibine, başkanından yöneticisine ve takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan vefalı taraftarına kadar elde edilen bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Yalovaspor’umuza 3. Ligde başarılar diliyorum." dedi.



YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gencer,"Emeği geçen Başkan Onay Tuna ve yönetimine , herkese teşekkür ederiz .O sene bu sene ŞAMPİYON YALOVA SPOR" dedi.



Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan,"Milliyetçilik Şehrini ve Takımını Sevmekle Başlar.
Sevdamız YALOVASPOR" dedi.



CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Erdem Doğancı,"Şampiyonluğa önce kendileri inandılar; Sonra tüm kenti peşlerinden sürükleyip başardılar. Yalovaspor’umuza yükselmiş olduğu 3. Ligde başarılar diliyorum.
Bu başarıda katkısı olan başta Yalovasporlu oyuncular olmak üzere, teknik heyeti, yönetim kurulunun değerli üyelerini ve tribünleri boş bırakmayan taraftarlarımızı ayrı ayrı tebrik ediyorum." dedi.



 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.