Yalovaspor ile Negmar arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Yalovaspor Kulübü, futbol takımının forma göğüs reklamı için Negmar ile sponsorluk anlaşması imzaladı.


Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Yalovapor ile deniz taşımacılığı ve lojistik sektöründe hizmet veren Negmar arasında 2019-2020 sezonu için sponsorluk anlaşması kapsamında protokol töreni düzenlendi.



Tavşanlı Negmar İskelesi'ndeki "Hamidiye" adlı feribotta düzenlenen imza törenine Yalova Valisi Muammer Erol, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalovaspor Kulübü Başkanı Onay Tuna, Negmar Genel Müdürü Eşref Serbes ve Yalovaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp başkanı Onay Tuna, Negmar'ın Yalova'da öncülük yaptığını dile getirerek, "Yalovaspor'a en zor zamanlarında destek oldu. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu sene iyi bir takım kurduğumuzu, hazırlık maçlarındaki sonuçlar ve en çok da oynanan oyunla gösteriyoruz. İnşallah sezona hayırlısıyla güzel başlayıp güzel bitireceğiz" dedi.

Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç ise Negmar tarihinde bir ilke şahitlik ettiklerini anlatarak şöyle konuştu;

"Biz tabii ki çok sayıda destek yapıyoruz ama ilk defa böyle bir spor kulübüne bütün branşlarıyla önemli bir anlaşmayla, önemli bir yer alarak destek oluyoruz. Bunun inşallah devam gelecek diye ümit ediyorum. Hedefimiz olmalı. Denizde çok meşhur bir tabir vardır, derler ki 'Hedefi belli olmayan, gideceği limanı belli olmayan gemiye hiçbir rüzgar fayda etmez.' Bu, denizcilik tarihinin önemli bir kuralıdır. Ben inanıyorum Yalavospor'un bir hedefi var. Bu da Süper Lig diye düşünüyorum."

http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/09/12/ali-demirhana-sok/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.