YALOVASPOR'UN YENİ BAŞKANI ALİ DEMİRHAN!
SPOR/ BB Erzurumspor Başkanlığından, ''Beni devirmek için Zafer Aynalı, FETÖ'cüleri delege kaydetti. Yaşadıklarımdan, yaşatılanlardan öylesine bıktım ki!" diyerek istifa eden iş adamı Ali Demirhan, Yalovaspor'un başına geçiyor!

HAKAN SUİÇMEZ: PARA İLE SATMAYIZ!

Yalova bu haberle çalkalanırken, Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da,"biz hiç bir şeyi para ile almadık o sebeple para ile de satmayız. Genel kurul üyelerimizin oyu ile geldik yine aynı şekilde onların rızası ile bayrağı teslim ederiz." demesi dikkat çekti!

Yalovaspor Kulübünden konuyla ilgili resmi açıklama yapılmazken, Ali Demirhan'dan da konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Erzurumspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Türk siyasetinin yeni nesil politikacılarından Ali Demirhan, Yalovaspor'un başına niçin, nasıl geçiyor?

Bir müddet ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun avukatlığını yaparak da adını duyuran ve Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan Ali Demirhan'ın hedefi ne?

Hakan Korkmaz, Yalovaspor'daki Başkanlık değişiminin PERDE ARKASInı kaleme aldı!

 Yakında Revizyongazetesi.com'da...



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2017/08/10/chpli-baskan-avni-kurta-suc-duyurusu/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.