400 Yataklı Hastane tamam...Tıp Fakültesi yolda
Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, yapımı adeta yılan hikayesine dönen ve Erdoğan'ın da seçim vaatleri arasında olan 400 Yataklı Hastanenin temelinin 31 Mart’tan önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atılacağını söyledi.

Basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ak Parti’li Vekil Meliha Akyol, Hükümetin Tasarruf Programına takılan 400 Yataklı Hastanenin yapımı için Erdoğan’ın ikna edildiğini anlattı ve seçim çalışmaları için Yalova’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 400 Yataklı Hastanenin temelini atacağını ve 18-20 ay içinde bitebileceğini söyledi.

Ak Parti’li vekil bir müjde daha verdi ve Yalova’da 5 yıl içinde bir Tıp Fakültesinin temellerinin de atılacağını ve Yalova’daki hastaların il dışına gitmekten kurtulacaklarını söyledi.

İşte Meliha Akyol'un o açıklamaları

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=oQ_jZbHlPpw&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.