Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer: Tatilcilerimizi bekliyoruz, Çınarcığımız hazır
Marmara bölgesinin en önemli turizm bölgesi olan Yalova'nın Çınarcık ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkanı Numan Soyer, yaklaşan Kurban  Bayramı öncesi, Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuştu ve belediye olarak ilçede tatilcileri ağırlamak için tüm hazırlıkların yapıldığını vurguladı.

Tatilcilerle ilgili tüm sahil beldelerinde olduğu gibi Çınarcık’ta da geçen sezonlara göre %20-30 oranında bir düşüş olduğunu belirten Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, "Kurban Bayramı’nın çok iyi geçeceğini düşünüyoruz. Tatilcilerimizi bekliyoruz, Çınarcığımız hazır" dedi.

5 YILIN SONUNDA PROJELERİMİZİN  %70-80’İNİ YAPMAYI PLANLIYORUZ

Seçim öncesi vaat ettikleri bütün projelerini bitirme kararlılığını vurgulayan Başkan Soyer,"Emin adımlarla ilerleyeceğiz ve bütün projelerimizi bitirmeyi düşünüyoruz. Bütün planlarımızı ona göre yapıyoruz. İnşallah başlangıcı dolgu ile yapacağız.  Ondan sonra tek tek bütün projelerimiz ilerleyecek. 5 yılın sonunda da en az projelerimizin  %70- 80’ini yapmayı planlıyoruz" dedi.

ÇINARCIK'TA EĞLENCE SEKTÖRÜ

Çınarcık’ta eğlence yerlerinde müzik yayınına gece 12’ye kadar izin verilmesinin Emniyetle alakalı bir durum olduğunun altını çizen ve esnafın şikayetleri konusunda görüşlerini de dile getiren Başkan Soyer,"Eğlence yerlerinde müzik yayınının sonlanması için  gece saat 12, Çınarcık gibi bir turizm beldesi için gerçekten çok erken bir saat. Bu gibi eğlence yerlerine insanlar zaten gece 11:30-12’de gidiyorlar. Bütün turizm ve tatil beldelerinde eğlence, canlı müzik gece 3’lere 4’lere kadar sürüyor. Çınarcık’ta böyle bir durum var, erken bitirmek isteniyor.  Öyle olunca da tabii tatilcilerimizin bir kısmı bundan memnun olurken bir kısmı da memnun olmuyor. Bu sefer eğlence sektörü olarak Çınarcık tercih edilmemeye başlanıyor. Burası Çınarcık. Türkiye’nin ilk turizm yerlerinden birisi. Bunların daha güzel programlanıp daha güzel düzenlenmesi gerekiyor" dedi.

Başkan Soyer, Çınarcık’taki vatandaşları küçük çöp kovalarına evsel çöpleri atmamaları, bu çöpleri konteynerlere atmaları konusunda da uyardı ve duyarlılık beklediklerini söyledi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=48BYesVwz2I&feature=youtu.be[/embed]

 









 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.