Geçim sıkıntısındaki vatandaş isyan etti: Koyun olmuşuz koyun!
Yol TV muhabiri Özge Doğan, vatandaşlara marketteki zamları sordu. Mikrofon uzatılan vatandaşların ekonomik duruma ve hükümete tepkisi ise dikkat çekti.

"Girdik markete bak 5 liranın hesabını yapıyoruz, millet konuşmaya korkuyor artık, niye korkuyorlar?" diyen yaşlı bir kadın, "Konuşun, sesinizi duyurun artık, ben korkmuyorum artık daha…koyun olmuşuz koyun...1 milyar 800 lira alıyorum, bununla ne olur be? Bunlar kafasını yastığa koyunca ne yapıyorlar, vicdan azabı çekmiyorlar mı?" dedi.

"Torunlarımıza, evlatlarımıza bir kilo biftek, bir kilo kıyma alıp yediremiyoruz" diye adeta isyan eden vatandaş hükümete seslendi ve,"Çıkıp da konuşuyorlar ayıp ya...sizde hiç vicdan yok mu? Allah korkusu yok mu? Biraz korkun Allah’tan ya..." dedi.

İşte o konuşma:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=p9Awrc312kU&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.