Öztabak: Vefa Salman'ın ya dünyadan haberi yok, ya da yalan söylüyor!
Geçtiğimiz yerel seçimlerin büyük bir yarışa sahne olduğu ve tekrarlanarak adeta karakolda bittiği Yalova'da, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin de aynı havada geçeceği belli oldu.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın belediyeye ait 2 şirketi denetimden kaçırdığını tekrarlayan Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak,  Vefa Salman için,"Ya dünyadan haberi yok, ya da yalan söylüyor" dedi.

Hafta içi bu iddialara hayli kızan ve Ak Parti adayını ucuz siyaset yapmakla suçlayan CHP'li Başkan Vefa Salman,"Önce yönettiği birliklerin hesabını versinler" demişti.

ÖZTABAK CEVAP VERDİ

Basın Toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve Vefa Salman'dan önce belediyeye ait 2 şirketinde denetimlerinin yapıldığına vurgu yapan Ak Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak,"Ya dünyadan haberi yok, ya da yalan söylüyor. Denetim Komisyonundaki arkadaşlarımız Kasım Avar, Serap Türkyılmaz, Bilal Kalsın’dan oluşan Ak Parti Denetim Komisyon üyeleri Vefa Salman’a gidip Yabeltaş ve Hizmet A.Ş’nin evraklarını istiyorlar ama ‘onlar özel kuruluşlardır denetime tabi değildir’ dediler.  Bunun üzerine Yabeltaş ve Hizmet A.Ş’nin denetimi yapılamamıştır diye rapora yazılmıştır" dedi.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dToDF-oD_Rk&feature=youtu.be[/embed]



http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/01/10/salman-once-birliklerin-hesabini-versinler-yesil-korfezin-yaskinin-yakabin/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.