PAŞA PAŞA DÖKÜYORLAR!
Hakan KORKMAZ/Dolgu Özel Haber 1)-Yalova'nın Çınarcık İlçesinde CHP'li Belediye tarafından yapımına devam edilen Sahil Dolgu Projesinde kullanılan ve denize dökülen malzemeye vatandaşın tepkisi sürerken gerek belediyeden gerekse projenin yapı müteahhidi olan Düzce Denizcilik Firmasından kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapılmaması dikkat çekiyor.

Çınarcık Belediyesiyle bu yılın sonuna kadar sözleşmesi olan ve Çınarcık Sahil Dolgu Projesinde dolgu işini hibe olarak yapan Düzce Denizcilik Firmasının sahiplerinden İsa Üçüncüoğlu geçen sene Aydınlık Gazetesine yaptığı açıklamada İstanbul’dan elde ettikleri inşaat hafriyatını Çınarcık’a döktüklerini kabul ederek “Biz Çınarcık’taki, 30 bin metrekare dolgu alanını ücretsiz yapıyoruz, bir şekilde para kazanmamız lazım hafriyat işinden bu açığı kapatıyoruz” demişti.

Çınarcık'a kaçak olarak gelip döküm yaptılar!ceza y

İstanbul Liman Başkanı Muhammed Erdoğan imzalı ceza tutanağına göre, Düzce Denizcilik firmasına çalışan  Yiğithan adlı gemi, Çınarcık Sahil Dolgu alanına defalarca izinsiz kaçak bir şekilde gelip döküm yaptı ve bu yüzden on binlerce lira ceza kesildi. Firmaya çalışan Yiğithan isimli geminin kaçak, izinsiz bir şekilde defalarca Çınarcık Denizine gelip İstanbul'un inşaat pisliğini dökmesini, projenin sahibi olan Çınarcık Belediyesi sosyal medya hesabından halka böyle duyurmuştu.

İstanbul Limana silahlı saldırı...


Çınarcık'ın CHP'li Belediye Başkanı Avni Kurt'un Sahil Dolgu Projesindeki iş ortağı olan Düzce Denizcilik Firması sahibi İsa Üçüncüoğlu, geçen sene Liman Çıkış Belgesi alamayınca İstanbul Liman Başkanlığına silahlı saldırı girişiminde bulunmuş ve etkisiz hale getirilmişti.SALDIRI İSA

FİRMAYI KAĞIT ÜZERİNDE DEVRETTİ, CHP DÜZCE İL BAŞKANINA SOKAK ORTASINDA SALDIRDI...isa


isa dayakBu saldırıdan sonra kaçak dökümden sabıkalı olan Düzce Denizcilik Firmasının imajı iyice bozulunca İsa Üçüncüoğlu çareyi firmayı devretmekte buldu. CHP'li Çınarcık Belediyesinin iş ortağı olan, firmayı kağıt üzerinde devreden İsa Üçüncüoğlu, Osmanlı Torunları adında bir dernek kurdu ve ilk iş olarak aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Anayasa Mahkemesi Başkanı gibi çok sayıda isim hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bu hareket kamuoyunda çok ses getirmeyince İsa Üçüncüoğlu bu sefer CHP Düzce İl Başkanına sokak ortasında saldırı düzenledi ve tutuklanarak cezaevine kondu.

Basın bu olaya geniş yer verdi ama, İsa Üçüncüoğlu'nun CHP'li Çınarcık Belediyesinin Milyonluk Projesinde iş ortağı olduğunu ve kısa zaman önce firmayı kağıt üzerinde devrettiği gerçeğini görmedi.

FİRMANIN YENİ SAHİPLERİ ARASINDA BAKIN KİM VAR?

Kaçak döküm, şikayetler, saldırılar, rüşvet iddiaları vesaire her şeye rağmen CHP'li Çınarcık Belediyesinin ısrarla iş ortaklığı yaptığı Düzce Denizcilik Firması yeni ortaklarla Çınarcık'taki Sahil Dolgu işine yeniden başladı.

Firmanın ortaklarından bir isim son derece dikkat çekiyor. Adı Ergenokon davası ve eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal suikasti ile anılan eski JİTEM Komutanı emekli paşa Levent Ersöz.

LEVENT ERSÖZ KİMDİR?

ASKERLİK KARİYERİ;Levent Ersöz, Şırnak Jandarma Alay Komutanlığı, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı, Jandarma İstihbarat Dairesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Şener Eruygur'un yakın dava arkadaşı olan Ersöz'ün Sarıkız ve Ayışığı Darbe Teşebbüslerine aktif olarak katılarak istihbarat topladığı, yargı kararı olmadan Turkcell'e abone olan cep telefonlarını dinlettiği, emekli Oramiral Özden Örnek'in darbe günlüklerinde iddia edilmektedir.paşa

Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Şener Eruygur’un Jandarma Genel Komutanlığı döneminde(2002-2004) JİTEM başkanı olan Levent Ersöz’ü, yasadışı olarak, aralarında dönemin Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ve eski Başbakan Tansu Çiller de olan bazı kişilerin telefon kayıtlarını toplamakla suçlamıştı.

Vatan Gazetesinde Rusya devletinin silah şirketlerinin komisyoncusu olduğu yönünde haberler çıktı. Bu haberlerde, Ersöz’ün Rusya’nın savunma sanayiinde ihracat yapmakla yetkili tek firması olduğu belirtilen Rosonboron Export bünyesinde danışmanlık yaptığı öğrenildi. Silahtan tanksavar füzelere, helikopterden uçağa kadar Rus malı savunma sanayii ürünlerini başka ülkelere ihraç eden şirketin pek çok üretici firmayla çalıştığı, Ersöz’ün de Rusya’nın askeri alandaki ihracatçısı olan bu çatı şirketle bağlantılı olduğu belirtildi.

Ergenekon soruşturması


Ergenekon davası ile ilgili soruşturma kapsamında 1 Temmuz 2008’de emekli Orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon gözaltına alınırken, Jandarma İstihbarat Dairesi eski Başkanı Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün evinde de arama yapıldı. Ancak Ersöz bulunamadı. Ertesi gün basın aracılığıyla Rusya’ya bir iş gezisi için gittiğini ve 10-15 gün içinde dönüp teslim olacağını iddia etti.

Bu olaydan 6 ay sonra, 15 Ocak 2009 tarihinde Ankara'da 100. Yıl Hastanesinde Mehmet Orhan Gülcü isimli şahsın gerçek kimliği ile yakalandı. Üç gündür Ersöz'ü takip eden polis, doktor kılığına girerek tedavi sırasında DNA testi yapıp ve parmak izini alıp kimlik tespitinde bulundu. Mehmet O. Gülcü kimlikli kişinin Ersöz olduğunun kesinleşmesi üzerine polis uzun süredir aranan Ergenekon sanığını hastanede prostat ameliyatı öncesi gözaltına aldı.

Ergenekon davasında sanık olan emekli generallar Şener Eruygur ve Hurşit Tolonun GATA'ya sevk edildikten sonra serbest kalmalarından sonra, kendisi de sağlık sorunları nedeniyle Şubat 2009 tarihinde Koşuyolu Devlet Hastanesine sevk edildiği zaman Ambülans'tan inmeyerek zorla kendisinin de GATA'ya sevkedilmesini sağladığı iddia edildi.

Kendisinin bazı açıklamalar yapacağından şüphelenildiği için peşine Ergenekon çetesinin henüz yakalanmamış elemanlarının salındığı iddia edilmektedir.

5 Ağustos 2013'te İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından karara bağlanan Ergenekon davasında 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Özal Suikastı Davası


Emekli tuğgeneral Levent Ersöz hakkında 16 Nisan 2013 tarihinde sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a suikast iddiasıyla dava açıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz hakkında, Turgut Özal'ın vefat tarihinde yürürlükte bulunan, 765 sayılı TCK'nın "Cumhurbaşkanına suikaste" ilişkin 156. maddesi uyarınca, ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açmıştı. İddianamede Ersöz'ün, "Özal'ı zehirletmek suretiyle öldürttüğü" öne sürülüyordu.
Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi yargılama sonunda Ersöz'ün beraatına karar vermişti. Mahkemenin buna ilişkin gerekçeli kararında, "Özal'ın zehirlenmek suretiyle öldüğü ispatlanamadığı gibi yüklenen suçun sanık Levent Ersöz tarafından işlendiğinin de sabit olmaması nedeniyle beraat kararı verildiği" belirtilmişti.

PAŞA, DÜZCE DENİZCİLİK FİRMASINA ORTAK OLDU! CHP'Lİ ÇINARCIK BELEDİYESİNİN "SAHİL DOLGU İŞİNİ YAPIYORUZ" DİYE ÇINARCIK DENİZİNE GEMİLERCE İNŞAAT HAFRİYATINI PAŞA PAŞA DÖKÜYORLAR!ortaklar düzce denizcilik

31 Mart 2016 tarihinde yeniden iş başı yapan Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin yapı müteahhidi olan Düzce Denizcilik Firması adeta işe kaldığı yerden devam ederek gemilerce inşaat hafriyatını dolgu bahanesiyle Çınarcık Denizine döküyor.

DENİZE TOPRAK DÖKÜYORLAR AMA ORTADA KİMSE YOK!

İstanbul'un inşaat pisliğini Çınarcık Denizine döken, Çınarcık Sahil Dolgu Projesinin yapı müteahhidi olan Düzce Denizcilik Firmasından ses seda yok.

Konuyla ilgili bu özel habere imzasını atan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan KORKMAZ önemli açıklamalar yaptı...

KORKMAZ şöyle konuştu;

"Düşünsenize, kağıt üzerinde firma el değiştirmiş, yeni sahipler yeni ortaklar var ama ORTADA KİMSE YOK! Bu zamana kadar firmadan bir açıklama duyan var mı? Bu firma nerededir? Bu firmanın bir telefon numarası var mıdır? Firmayı yeni alacaksınız, Çınarcık'ta milyonluk proje yapacaksınız ama çıkıp bir açıklama yapamayacaksınız! Ama gemilerce inşaat pisliğini Çınarcık Denizine dökeceksiniz öyle mi? Çıkın bir basın toplantısı düzenleyin. Neden çekiniyorsunuz? Çekindiğiniz bir şey mi var? Hakikaten şaşılacak bir durum bu! Çınarcık Denizine gemilerce toprak dökmeye çekinmiyor kimse ama!

isa dolgu

Firmanın % 50 ortağı nerededir? Niye ortada yoktur? Firmanın yeni ortağı Levent Ersöz Paşa, Yalova Valisiyle makamında görüşmüş müdür?  Paşa Valiyle görüşürken, Çınarcık Belediye Başkanıyla firmanın en başından beri gizli ortağı olan şahıs görüşmüştür! Neden? Bu şahısı Çınarcık Belediye Başkanı hangi sıfatla makamında kabul edip milyonluk sahil dolgu projesiyle  ilgili ne görüşmüştür?

Buradan Çınarcık Belediyesi Fen İşlerine sesleniyorum çünkü belediyede başka muhatap alınacak bir yer ya da herhangi bir makam göremiyorum!

Ey Çınarcık Belediyesi Fen İşleri! Sahil Dolgu Projesindeki iş ortağınız olan ve Çınarcık Denizine gemilerce inşaat pisliği döken firmanın yeri yurdu neresidir? Bir telefonları var mıdır? Siz Çınarcık Belediyesi Fen İşleri olarak firmada kimi muhatap alıyorsunuz? Bu firmanın böyle bir projeyi kurallara uygun olarak yapacağını gösteren iş tecrübesi veya referansı var mıdır? Geçen sene bu projede dolgu çalışmaları neden durduruldu? Geçen sene dolgu çalışmalarını kim ne gerekçeyle durdurdu?"

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ECuhKC7wjtw[/embed]

Hakan KORKMAZ/Dolgu Özel Haber 2) Dolguda rüşvet çarkı? Yakında Revizyongazetesi.com'da...

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.