Salman: Önce Birliklerin hesabını versinler! Yeşil Körfez'in, Yaski'nin, Yakab'ın
Özel Haber...Ak Parti Yalova Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Öztabak’ın,"Vefa Salman belediyenin iki şirketini denetimden kaçırıyor" iddiasına CHP’li Başkan’dan çok sert yanıt geldi.

Gazeteciler günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın sorusu üzerine Ak Parti’ye yüklenen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,"Önce Birliklerin hesabını versinler!" diyerek Ak Parti’nin yönettiği birliklerde yolsuzluk yapıldığı imasında bulundu.

ÖNCE BİRLİKLERİN HESABINI VERSİNLER!

CHP’li Başkan Vefa Salman,"Birlikleri niye konuşmuyorsunuz? Yeşil Körfez Su Birliğini? Yaski’yi, Yakab’ı? Geçin bunları! Onlar birde Sayıştay denetimine tabi değil. Kendi açmış mı? Kendisi mali müşavir bu işleri iyi bilir. Sayıştay denetimine tabi olan bir yeri Belediye Meclis Üyesi denetlese ne olur, denetlemese ne olur? Müfettişten daha mı iyi biliyor Belediye Meclis Üyesi? Önce Birliklerin hesabını versinler! Yeşil Körfez’in, Yaski’nin, Yakab’ın...geçsinler şirketleri. Bedava ucuz siyaset yapmasın kimse!" dedi.

İşte Vefa Salman'ın o açıklamaları

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ioA-dgaY8xU&feature=youtu.be[/embed]

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.