Vefa Salman: Sandığa yansır
Ak Parti, Yalova Belediye Başkan adayı olarak, uzun süre il başkanı olan Yusuf Ziya Öztabak’ı göstermişti. Öztabak’ın ise Fetö’cülerle ortaya çıkan fotoğrafları tartışma yarattı. İlk kez Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın yayınlayıp ulusal basının da gündemine taşıdığı fotoğraflarda Ak Parti adayı Öztabak’la fotoğrafta gözükenlerin ya Fetö’den tutuklu ya da kaçak oldukları görülmekte. Yalova’da Ak Parti tabanı durumdan hayli rahatsız ve adayın değişmesini istiyorlar.

İşte Hakan Korkmaz bu durumu CHP’li Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a sordu.

Başkan Salman,"Ben girmem o konuya bu yargının konusu. Ben belden aşağı siyaset yapacak bir adam değilim. Onu kamuoyu, toplum değerlendirir. Zaten o bir şekilde sandığa da yansır diye düşünüyorum." dedi.

İşte Vefa Salman'ın o açıklamaları

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2tP38Tqxzh8&feature=youtu.be[/embed]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.