9 köyün vergileri Altınova Belediyesi’ne ödenecek

Yalova İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nün 09.11.2022 tarih ve 13928 sayılı yazısı ile Altınova Belediyesi mücavir alanları dışında kalan köyler de vergilerini artık Altınova Belediyesi’ne ödeyecek.

Altınova Belediye Başkanlığı konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada taşınmaz sahibi maliklerin cezalı duruma düşmemeleri için yetki tarihi itibariyle 3 ay içinde belediyeye emlak bildiriminde bulunmaları istendi.

Altınova Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yalova İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nün 09.11.2022 tarih ve 13928 sayılı yazısı ile belediyemiz, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu’nun 11 ve 21'inci maddeleri doğrultusunda, belediyemiz mücavir alan sınırları dışında kalan Fevziye, Örencik, Sermayecik, Aktoprak, Karadere, Ayazma (Soğuksu), Ahmediye, Çavuş (Tevfikiye), Geyikdere köylerinde bulunan arazi, arsa ve bina vergilerini tarha yetkilendirilmiştir. Taşınmaz sahibi maliklerin cezalı duruma düşmemeleri için yetki tarihi itibariyle 3 ay içinde emlak bildiriminde bulunmaları gerekmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.