908m2 arsayı bağış alan Burçin Tangürek, milletin aklıyla dalga geçti!

Yalova Belediye Meclisi’nden geçen bir imar uygulaması neticesinde 908m2 arsayı bağış aldığı ortaya çıkan ve önceki gün yapılan meclis toplantısında hakkındaki skandalla ilgili sesi soluğu çıkmayan CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek, tepkiler üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı.

CHP Yalova Merkez İlçe Başkanlığı’nın il başkanlığında yaptığı ve il başkanı Mehmet Gürel’in katılmadığı basın toplantısında 908m2 arsayı bağış almasıyla ilgili konuşan Burçin Tangürek,"İş yapmışım, para yerine arsa almışım" diyerek milletin aklıyla adeta dalga geçti.

KORKMAZ’DAN TEPKİ: MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇİYORLAR!

CHP Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek’in 908m2 arsayı bağış olarak almasıyla ilgili "İş yapmışım, para yerine arsa almışım" ifadelerine Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz sert tepki gösterdi.

AYIPTIR, GÜNAHTIR!

Hakan Korkmaz,"'İş yapmışım, para yerine arsa almışım' demiş basın toplantısında... İş yapınca faturasını keser bedelini alırsınız... 'Parayı eşime arsa bağışı yaparak ödeyin' demezsiniz! Ayıptır, günahtır!" dedi.

YA İSTİFA YA İHRAÇ!

Hakan Korkmaz,"Kimsenin Yalova halkının aklıyla dalga geçmeye ve CHP'yi bu duruma düşürmeye hakkı yoktur! Ya istifa ya da partiden ihraç dışında bir seçenek yoktur ve gereği derhal yapılmalıdır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.