Adnan Dağ: 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin iç dekorasyonu Yalova esnafına verilsin!

Yalova Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Adnan Dağ, Revizyon Gazetesi’ne konuştu. Yalova esnafının sorunlarına değinen ve esnafın zor durumda olduğunu belirten Adnan Dağ, dikkat çeken bir çağrıda bulundu ve yapımı devam eden Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin iç dekorasyonunun Yalova esnafına verilmesini istedi.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan Yalova Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Adnan Dağ, "400 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ahşap, elektrik, pimapen vesaire iç dekorasyon işlerinin Yalova esnafına verilmesi, Yalova esnafından temin edilmesi için çağrıda bulunuyorum. Yalova esnafının buna ihtiyacı vardır ve bu esnafımıza adeta cansuyu olacaktır. Yalova esnafı bunu karşılayacak, yapabilecek kapasitededir. Yalova esnafını yaşatmak lazım. Umarım Yalova’daki siyasiler bu öneriyi dikkate alırlar." dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
YESOBAdnan Dağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.