Adnan Kırtay, verdi veriştirdi!
Yaski Başkanı Adnan Kırtay, Yalova-Armutlu Yolunun 1.km’sinde YASKİ ve 112 Acil Servis girişinde yapılan yol çalışmaları hakkında konuştu ve "Karayolları Bursa Bölge Müdürlüğü yetkililerini uyarıyorum. YASKİ ve 112 Acil Servisinin giriş noktasına totem için ön hazırlık yapılıp giriş ve çıkış yolunun daraltılmasını doğru bulmuyoruz. Kara yolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri YASKİ ve 112 Acil Servis girişini daraltarak, sürekli büyük tonajlı kamyonlarla, 112 Ambulans araçlarının giriş-çıkış yaptığı bir noktayı sıkıntılı bir konuma getirmesini doğru bulmuyoruz. Bina giriş yolunda yapılan yeni yol uygulamasının gözden geçirilmesini istiyoruz. Çok önemli iki kurumdan da görüş alınması, bu iki kuruma giriş çıkışların sağlıklı olmasını istiyoruz." dedi.



Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’a konuşan Yaski Başkanı Adnan Kırtay,"Karayolları belediye falan gelmişler buraya levha dikmeye çalışıyorlar bütün yolu tıkamışlar. Böyle bir rezillik olmaz. Burası bir kurumdur. Yaski’den izin alınır denir ki; 2 saatliğine, 5 saatliğine trafiği kapatıyoruz. Kamyon giremiyor, vinç giremiyor böyle bir terbiyesizlik var mı! Rektör Rektörlüğünü bilecek, Karayolları Karayollarını bilecek, belediyede belediyeliğini bilecek! Burada can güvenliği söz konusu. Afad’dan giriş yok! Rektör sadece kendisini düşünüyor. Şunu 40 metre ileriden yapsa sorun olmayacak. Herkes aklını başına alsın. Kimse kafasına göre racon kesemez!" dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.