Son yerel seçimlerde 16 oy farkla tartışılan seçimlerle AK Parti’ye geçen Yalova’nın Çınarcık ilçesinde sürekli yaşanan su kesintilerine tepki gösteren Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, isim vermeden Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e yüklendi ve "Çınarcık'a böyle beceriksiz ve basiretsiz bir yönetim bir daha gelmez" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’e seçim zamanı Çınarcık’ta verdiği sözleri de hatırlatan Hakan Korkmaz,"Hele ki genç vekil Ahmet Büyükgümüş'ün,'Bu projeler Recep Tayyip Erdoğan'ın projeleri...' diyerek seçim zamanı vaat edilen projelerin kesin yapılacağı yönünde adeta garanti veren ifadeleri aklıma geldikçe tansiyonum yükseliyor... Sonra kendi kendime 'Hakan bekle şu mart ayı da bir geçsin ve 3 sene dolsun sonra bombardımana başlarsın' diye kendimi frenliyorum!" dedi.

"Bir ilçede belediye başkanı ve yönetimi bu kadar hayal kırıklığı olur mu? Belediyecilikte böyle beceriksizlik ve basiretsizlik AK Parti'ye yakışıyor mu? Soruyorum..." diyen Hakan Korkmaz,"Böyle giderse AK Parti Çınarcık'ı rüyasında görür artık!" dedi.

İşte Hakan Korkmaz’ın o ifadeleri;

AK PARTİ ÇINARCIK'I RÜYASINDA GÖRÜR ARTIK!

Çınarcık'ta hala sular yok!

Çınarcık'a böyle beceriksiz ve basiretsiz bir yönetim bir daha gelmez diye düşünüyorum.

Kimle konuşsam Çınarcık'ta "Bugün seçim olsa CHP fark atar" şeklinde konuşuyorlar...

CHP'nin muhtemel Çınarcık Belediye Başkan adayı Avni Kurt için "Seçimi kazanması için çalışmasına bile gerek yok" diyenler bile var... anlayın Çınarcık'ta AK Parti açısından durumun vahametini...

İktidarın gücüyle inanılması, yapılması güç işlerin, projelerin hayata geçmesini bekliyordum Çınarcık'ta ve bu anlamda yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.

Bir ilçede belediye başkanı ve yönetimi bu kadar hayal kırıklığı olur mu?

Belediyecilikte böyle beceriksizlik ve basiretsizlik AK Parti'ye yakışıyor mu? Soruyorum...

Hele ki genç vekil Ahmet Büyükgümüş'ün,"Bu projeler Recep Tayyip Erdoğan'ın projeleri..." diyerek seçim zamanı vaat edilen projelerin kesin yapılacağı yönünde adeta garanti veren ifadeleri aklıma geldikçe tansiyonum yükseliyor... Sonra kendi kendime "Hakan bekle şu mart ayı da bir geçsin ve 3 sene dolsun sonra bombardımana başlarsın" diye kendimi frenliyorum!

Ama ilk 3 seneye bakıp şimdiden şunu rahatlıkla söylüyorum ki... Yazık oldu AK Parti'ye Çınarcık'ta...

Böyle giderse AK Parti Çınarcık'ı rüyasında görür artık!

Hakan Korkmaz

Revizyon Gazetesi

Genel Yayın Yönetmeni