Ahmet Büyükgümüş nereden aday olacak?

Geçtiğimiz seçimlerde sürpriz bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Yalova 1. Sıra Milletvekili adayı gösterilip seçilen Ahmet Büyükgümüş’ün Yalova’dan tekrar aday gösterilip gösterilmeyeceği Yalova siyaset kulislerinde sürekli konuşulan ve merak edilen konuların başında geliyor.

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"AK Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün ilk seçimlerde Ankara veya İstanbul’dan milletvekili adayı olacağı ve AK Parti’de gelecek vaat eden genç vekilin doğduğu yer olan İstanbul’dan milletvekili adayı olması kuvvetle muhtemel" diyerek ulaştığı kulis bilgisini okurlarıyla paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MURAT 3 yıl önce

YALOVA YA NE YAPMIŞ KI? TABİİ OLMAYA YÜZÜ YOK.. İSTANBULDAN OLSA KİM KİME DUM DUMA... Yalova da sorarlar adama ne iş yaptın diye.. istanbulda kim soracak