Ahmet Büyükgümüş'ten Çınarcık'ta Marina hamlesi

Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün Çınarcık ilçesinde Marina Projesi’ni hayata geçirmek için girişimlerde bulunduğunu belirtti.

Hakan Korkmaz sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisinde,"Yalova’nın Çınarcık İlçesinde Marina yapmak sadece Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in değil aynı zamanda AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün de vaatleri arasındaydı. Hatırlanacağı üzere genç vekil yerel seçimler öncesi kampanya sürecinde başka bir çok proje için dediği gibi Marina Projesi içinde 'Bu projeler Numan Soyer’in değil benim de projelerim, bu projeler Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleri ve mutlaka hayata geçireceğiz...' şeklinde ifadelerde bulunmuştu. İşte bu söz verilen Marina Projesi için güvendiğim kaynaklardan ulaştığım bir kulis bilgisini aktarmak istiyorum." dedi.

Korkmaz şöyle devam etti;

"Şimdi bu Marina Projesi için 90 bin lira yatırıyorlar ve başvuruda bulunuyorlar.

Genç vekilde en az 150 milyona mal olacağı söylenen Marina Projesi’ni işte Altyapı Bakanlığı’nın yatırım planına aldırmak için büyük gayret gösteriyormuş.

Yine ulaştığım bir bilgiye göre; daha önce yapılacağı söylendiği yerde değil başka yerde yapılacakmış Marina Projesi...

Bir kulis bilgisi olarak aktarmış olayım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

BOL BOL LAF ÜRETİYORLAR.. MÜJDE VERİYORLAR.. SONDÖNEM VEKILLERİMİZ YALOVA YA TEK ÇİVİ BİLE ÇAKMADILAR...VARSA YOKSA HASTANE.O ZATEN PROGRAMDAKI BİR YATIRIMDI..ÇINARCIK YOLU KAYIYOR.ESENKÖY TÜNELİ HALA ÖYLE