Ahmet Özsümer: Başka işleri güçleri yok!

Demokrat Parti (DP) Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer yaptığı açıklamada AK Parti’ye yüklendi!

"Seçimlere kadar millete ve kamu kurumlarına ait bir karış yer bırakmayacağız diye yemin etmişler" diyen Ahmet Özsümer, "Yeter artık çekin elinizi kamu arazilerinden" dedi.

Ahmet Özsümer’in açıklaması şöyle;

"Hazineye ait bir tarım alanı mı var, hadi beleşe tahsis edelim. Araştırma’ya ait tarım alanı mı var, hadi buraya millet bahçesi yapalım, park alanı mı var, buraya okulu taşıyalım, spor tesis alanı mı var, vali konağı yapalım, orası olmadı, TİGEM arazisine yapalım, derken şimdi de sıra Dereağzı’nda ki YASKİ’ ye ait sosyal tesis alanına gelmiş. YETER ARTIK! Seçimlere kadar millete ve kamu kurumlarına ait bir karış yer bırakmayacağız diye yemin etmişler! Neymiş, YASKİ’nin borcu varmış, Yeşil Körfez’in kasasında da para. YASKİ’nin belediyelerden katılım payı almadığı dönemlerde aldık o yeri, o da yetmedi derin deşarjı yaptık, GES projesini hayata geçirdik, sulama suyu projesinde 3 il arasına girdik, borcumuz da oldu ama orayı satmayı aklımızdan bile geçirmedik. Kanser yayan ana isale hattını dert etsenize, YASKİ’ye gelir getirecek projeleri hayata geçirsenize, sığınmacı, ulaşım, yurt ve asayiş sorununa çözüm üretsenize, Armutlu yolunu bitirsenize, ETİ Bank tesislerini hayata geçirsenize. YETER ARTIK, ÇEKİN ELİNİZİ, KAMU ARAZİLERİNDEN.

Ahmet Özsümer

DEMOKRAT PARTİ YALOVA İL BAŞKANI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.