Ahmet Özsümer: OSB'lere hafriyat döküm yeri bulmak İl Özel İdaresine mi kaldı?

Yalova İl Genel Meclisi, Ocak ayı toplantı gündemine,”İlimizde kurulmakta olan OSB’lerin ve diğer inşai faaliyetlerin hafriyat atıklarının dökümü için belediye, muhtarlık ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde çözüm yolları üretilerek hafriyat döküm sahalarının belirlenmesi iş ve işlemlerinin yürütülmesi için İdareye yetki verilmesi teklifi hakkında tüm İhtisas Komisyonlarınca hazırlanan raporların okunması ve müzakere edilmesi” maddesini alınca, DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer yaptığı açıklamada İl Özel İdaresi’ne yüklendi.

Ahmet Özsümer,”Gün geçmiyor ki il genel meclisi OSB ve planlar ile alakalı bir gündem maddesi ortaya atmasın! Bu ayda gündemde OSB’ler için hafriyat döküm alanı arayışı var. Fabrika yeri satacak, fabrikasını kuracak adam, parasını ödesin, hafriyatını taşısın. İl özel idaresine mi kaldı onlara daha uygun yer bulmak için köylerimiz de yer aramak?” dedi.

Ahmet Özsümer,”Bu talana dur demek için duyarlılık gösteren 25 STK ve Akademik odanın bir araya gelerek hazırladığı 10 maddelik deklarasyonu destekliyor ve altına imza atmaya hazır olduğumu bildiriyor, ayrıca tüm siyasi partileri bu konuda birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Yalova’ya sormadan yapılan planı durdurun!” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Özsümer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.