Ahmet Yavuz: Daha pandoranın kutusu açılmadı!

Yalova Belediyesi eski meclis üyesi Ahmet Yavuz,"Daha inanın pandoranın kutusu açılmadı... Açıldığında kime ne olur hep beraber görüp izleriz..." dedi.

Daha önce Yalova Belediyesi denetleme komisyonunda da görev yapan ve açıklamalarıyla dikkat çeken ve daha sonra CHP’den ihraç edilen Yalova Belediyesi eski meclis üyesi Ahmet Yavuz, Yalova Belediyesi’nde Vefa Salman dönemindeki yolsuzlukların üzerine giden Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın bir paylaşımının altına yazdığı yorumda dikkat çeken ve merak uyandıran ifadelerde bulundu.

DAHA PANDORANIN KUTUSU AÇILMADI!

Ahmet Yavuz,"Vakit buldukça sizi ve yazılarınızı takip ediyorum. Bir konuya hiç değinilmemiş olması dikkatimi çekti. Tahminim özellikle seçim zamanı çok konuşulacak bir konu. Bu konu "Ecrimisil"

Ecrimisil, taşınmaz malı kullanma konusunda hak sahibi olan kişinin rızası veya herhangi bir hukuka uygunluk sebebi olmaksızın hakka konu taşınmazın üçüncü bir kişi tarafından kullanılması karşılığında talep edilebilen haksız işgal tazminatı olarak tanımlanabilir.

Daha inanın pandoranın kutusu açılmadı Hakan bey inanın açılmadı...

Açıldığında kime ne olur hep beraber görüp izleriz umarım..." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalovalı 2 yıl önce

Geçiniz bunları ..Bunları partiden ayrılırken hatta görevdeyken haykıracaktınız ki değer i olsun.. Parti.den kovulanların yaptığı klasik hareketler bunlar .. Kimse inanmaz size...