AK Parti'li Belediye Meclis Üyesi üyeleri "işinden olursun" diye tehdit ediyor!

Yalova'da oda seçimlerine adeta siyasetin gölgesi düştü! AK Parti’li bir Yalova Belediye Meclis Üyesinin iktidarın gücünü kullanarak Yalova'da bazı oda seçimlerine müdahale ettiği iddia edildi.

İddiaya göre; AK Parti’li bir Yalova Belediye Meclis Üyesi, kimi üyeleri "İşinden olursunuz" diye tehdit ediyor, kimi üyelere ise iş vaadiyle kendi istediği adaya oy vermeleri için iktidarın gücünü kullanarak baskı yapıyor.

KORKMAZ’DAN TEPKİ

Daha öncede şikayetleri gündeme getiren ve yoğun şikayetlerin devam etmesi üzerine konuyu yine gündeme getirip vatandaşın sesi olan Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz,"Anlaşılan o ki; AK Parti Yalova Kurmaylarının, partiye değil tamamen kendine çalışan ve Oda seçimlerine iktidarın gücünü kullanarak sürekli müdahale ederek iktidar partisini Yalova kamuoyunda antipatik hale getiren bu meclis üyesine gücü yetmiyor veya bu meclis üyesiyle işbirliği halinde çalışan AK Parti'li kurmaylar var! Öyle ya... Nasıl oluyor da bu meclis üyesi böyle istediği gibi önüne geleni tehdit ediyor diğer taraftan bol bol vaatlerde bulunabiliyor!" diye sordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.