AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar: Hedef 1000 konut

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar yaptığı açıklamada,"Yalovalı hemşehrilerimizin uzun zamandır beklediği 300 konutluk TOKİ projesinin ihalesi 1 Kasım Pazartesi günü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapıldı." dedi.

Bağatar,"Toki tarafından yapılması planlanan proje, Yalova ili merkez ilçesi kazimiye bölgesinde yapılacak olup, proje kapsamında 304 ADET KONUT, 4 DÜKKAN VE 1 ADET CAMİ İNŞAATI İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ işi yapılacaktır." dedi.

Muğlim Bağatar,"Sayın Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde ilimize toplam 1000 adet toki konutu kazandırmayı planlamaktayız. İlk etapta 300 konutun kurası çekilmiş ve vatandaşlarımız beklemeye başlamıştı. Belediye ve çevre şehircilik il müdürlüğü ekibimizle birlikte yaptığımız arazi geliştirme çalışmaları neticesinde aynı bölgede projenin devamını getirebilmek ve vatandaşlarımıza çok daha fazla ucuz konut imkanı sağlayabilmek için aylardır çalışıyoruz. Özellikle inşaat birim fiyatlarının yükseldiği şu günlerde vatandaşlarımızın daha ekonomik şartlarda konut sahibi olabilmeleri için gerekli adımları atmış bulunmaktayız." dedi.

"Etap etap öncelikle 300 konut ardından tekrar 300 konut ve sonrasında 400 konut olmak üzere toplam 1000 konut yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmıştır" diyen Muğlim Bağatar,"İlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.