AK Parti Yalova Merkez İlçe, Mahalle başkanlarını atadı

AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Demirtaş'ın başkanlığındaki komisyon çalışmaları kapsamında 14 mahallesi bulunan Yalova merkez ilçenin 11 mahallesine mahalle başkanlarının atamasını gerçekleştirdi.


29 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Yalova Merkez İlçe 7.Olağan Kongresi sonrasında Yalova Merkez İlçe Mahalle teşkilatlarını kurma çalışmalarını devam ettiren AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve Teşkilat Başkanı Ahmet Demirtaş'ın başkanlığındaki komisyon değerlendirmeleri sonucunda 11 Mahalle başkanını belirledi.

Teşkilat başkanlığı komisyonu geriye kalan 3 mahalle için de çalışmalarına titizlikle devam ediyor.



Yeni Dönemde Görev Verilen 11 Mahalle Başkanı;

İsmet Paşa Mahallesi............Selçuk Zengin
Gop Mahallesi.........................Aydın Güçlü
Mkp Mahallesi.........................Hasan Batı
Bayraktepe Mahallesi.............Merve Yapıcı Çavuşoğlu
Süleymanbey Mahallesi.........Cemal Aydoğdu
Dere Mahallesi.........................Murat Asma
Fevzi Çakmak Mahallesi........Ali Sevin
Rüstempaşa Mahallesi...........Doğukan Bostancı
Kazım Karabekir Mahallesi....Faruk Yeşil
Seyrantepe Mahallesi.............Refik Çakır
Bağlarbaşı Mahallesi..............Hakan Mahim

Teşkilat Başkanlığı Komisyonu'nun çalışmalarının dikkatli ve titizlikle yapılıp değerlendirildiğini açıklayan AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü,"Önceki dönem görev yapmış mahalle başkanlarına emekleri için Merkez İlçe başkanlığı olarak çok teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde görev verdiğimiz başkanlarımıza da görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz ve Mahalle teşkilatlarımız ile birlikte Yalova’mıza en iyi hizmeti yapmak için canla başla çalışacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.