AK Parti’li  Çınarcık  Belediyesi’nin otobüsleri  pislik içinde!

Vatandaşların yoğun şikayeti üzerine Çınarcık Belediyesi’nin Çınarcık-Yalova arasında ulaşım hizmeti veren otobüsüne binen Revizyongazetesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, otobüslerin pislik içinde olduğunu görüntüledi.

AK PARTİ’NİN BELEDİYECİLİK VE HİZMET ANLAYIŞI BU MU?

Vatandaşın sesi olan ve Çınarcık Belediye otobüslerinin pislik içindeki halini görüntüleyen Hakan Korkmaz, sosyal medya hesabından AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e seslendi ve şu ifadelerde bulundu.

"Vatandaşın şikayeti üzerine Çınarcık Belediye otobüsüne bindim ve otobüslerin pislik içindeki halini görüntüledim!

Zaten külüstür olan otobüsün pislik içinde olması karşısında şaşırdığımı da ifade etmek isterim.

Yıl 2022 ve adı turizmle anılan bir yer olan Çınarcık’ta, Yalova-Çınarcık arasında sözde ulaşım hizmeti sağlayan bir otobüsün toz ve pislik içindeki hali gerçekten ibretlik ve düşündürücü...

Buradan AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e sesleniyorum...

Seçim zamanında Çınarcık halkına söz verdiğiniz mega projeleri hayata geçiremiyorsunuz bari otobüslerin temizliğini yapın!

İşte otobüslerin pislik içindeki hali ortada...

Sabah 10 otobüsü bu... Hiç temizlik yapılmamış ve sefere başlamış otobüs... Toz içinde, pislik içindeki otobüste vatandaş yolculuk etmek zorunda kalıyor sizin hizmet anlayışınız yüzünden... Gerçekten utanç verici!

Çınarcık halkına reva gördüğünüz, layık gördüğünüz bu mu?

Soruyorum size... AK Parti’nin belediyecilik ve hizmet anlayışı bu mu?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.