Aksa'dan açıklama

Son dakika... Hakan Korkmaz yönetimindeki Revizyongazetesi.com'un İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar'ın AKSA ile ilgili iddialarını gündeme getirmesi üzerine AKSA'dan adeta jet hızıyla bir basın açıklaması geldi ve AKSA'dan bir yönetici Korkmaz'ı telefonla arayarak konuyla ilgili bilgi verdi.

Yapılan açıklamada,"Taşköprü’nün Yenimahalle Altınkum sahilinde 10 Eylül 2020 tarihinde meydana geldiği belirtilen balık ölümleri haberine ilişkin olarak, kurumlarımızca açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur.

Söz konusu haberde, Kılıç deresinin denize bağlandığı kısımdan sahile ve Altınkum plajına kefal balığı ölüsü vurduğu kaydedilmektedir. Yaşanan bu üzücü olayın Taşköprü’de faaliyet gösteren Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş, DowAksa ve Ak-Kim Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin fabrikaları ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Konu resmi kurumların takibinde olup, bahsi geçen çevresel sorunların kaynağının kuruluşlarımızla bağlantılı olmadığı resmi makamlarca da teyit edilmiştir.

Aksa Akrilik, DowAksa ve Ak-Kim, tüm operasyonlarında kaynakların verimli kullanımı ve çevreye saygılı olma ilkeleriyle hareket ederken, çevresel performanslarını yasa ve yönetmeliklerce belirlenmiş kurallara tam uyum göstermenin ötesinde sektöre örnek olacak uygulamalar ile yönetmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri yer aldı.

Korkmaz'ı telefonla arayarak bilgi veren bir AKSA yöneticisi konunun YASKİ ile ilgili olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
YalovaAKSA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.