Ali Murat Silpagar bir dönem daha Çiftlikköy'den aday olacak

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, bir dönem daha Çiftlikköy Belediye Başkanı olarak görev yapmak istiyor... Yani önümüzdeki seçimlerde kendisini yine Çiftlikköy Belediye Başkan adayı olarak göreceğiz.

Peki bu bilgiyi neden verdim şimdi?

Çünkü Başkan Ali Murat Silpagar’ın önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova Belediye Başkan aday adayı olacağı şeklinde bazı söylentiler yayılıyor!

Daha ilk duyduğumda bu söylentilerin maksatlı olduğunu anladım ama yine de Sayın Başkana sormam gerekiyordu ve sordum...

Başkan Silpagar bana Yalova Belediye Başkanı olmak gibi bir düşüncesinin kesinlikle olmadığını, bir dönem daha Çiftlikköy halkına hizmet etmek istediğini söyledi.

Dezenformasyonun önüne geçmek adına bu bilgiyi aktardıktan sonra tarafsız bir gözle analizim şöyle ki;

Önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova merkez gibi Çiftlikköy’de muhalefet bloğunun kazanmak istediği belediyelerin başında geliyor.

Seçim nasıl kazanılır bunu birden fazla tecrübe eden Ali Murat Silpagar, muhalefet bloğu için güçlü ve yenilmesi zor bir aday...

İşte bir taraftan muhalefet diğer taraftan parti içindeki klikler haliyle Ali Murat Silpagar’ın yeniden aday olmasını istemiyorlar.

Muhalefet, Ali Murat Silpagar güçlü ve yenilmesi zor bir rakip olduğu için, AK Parti içindeki bazı kliklerde Silpagar’ın yerine aday gösterilip Çiftlikköy Belediye Başkanı olabilmek için kendisinin bir daha aday gösterilmesini istemiyor.

İşte zurnanın zırt dediği yerde tam burası...

Özellikle AK Parti içindeki bazı klikler, Ali Murat Silpagar’ın önümüzdeki yerel seçimlerde Yalova Belediye Başkan aday adayı olacağı yalanını yayıp Başkan Silpagar’ı merkez siyasetinin iktidar kanadında antipatik hale getirmek suretiyle yıpratmaya çalışıyorlar.

Öyle ya...

Merkezde hedefi olan siyasiler ilçelerden kendilerine rakip gelsin isterler mi? Tabii ki istemezler.

Bu söylentiyle adeta bir taşla iki kuş vuruluyor...

Şöyle ki;

Ali Murat Silpagar Yalova Belediye Başkan adayı olacak söylentisiyle hem Başkan Silpagar’ı merkez siyasetin iktidar kanadında antipatik hale getirmeye çalışıyorlar ve diğer taraftanda bu söylentiyi Çiftlikköy’de yayıp “Yeni dönemde Ali Murat Silpagar yok, aday olmayacak...” algısını yerleştirmeye çalışıyorlar... ki bu algı hem muhalefet bloğunun hem de AK Parti içindeki Silpagar’ın koltuğuna oturmak isteyen bazı kliklerin işine geliyor.

Peki AK Parti içindeki bu kliklerin Çiftlikköy Belediye Başkan adayı kim?

İsim vermeyeceğim ama AK Parti Yalova il yönetiminde olan biri...

Hülasa...

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, önümüzdeki yerel seçimlerde mevcut görevine yeniden aday olacak...

Ali Murat Silpagar’ın Yalova Belediye Başkan aday adayı olacağı gibi söylentiler gerçek dışıdır, maksatlıdır, oyundur, tuzaktır!

Haber/Analiz/Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.