Bağatar, Vefa Salman döneminde müfettişlere kurulan rakı masalarını hatırlattı!

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz’ın, Youtube’da Özel Yayında konuk ettiği AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a, Yalova Belediyesi iç denetçisinin Vefa Salman tarafından Ardahan’a sürülmesi olayını sorması üzerine Muğlim Bağatar konuyla ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu ve Vefa Salman döneminde müfettişlere kurulan rakı masalarını hatırlattı!

Muğlim Bağatar,"Diyorlar ki; Müfettiş istedik kendimizi denetlettik... böyle bir şey yok! Tamamı yalan rüzgarı! İçerideki denetleme mekanizmasını sağa sola sürmek, birimler arası sürekli yer değiştirmek suretiyle pasifize etmişler! Dışarıdan bir şikayet veya bir inceleme vuku bulduğunda gelen müfettişlerle ne durumda olduklarını en iyi siz biliyorsunuz... siz yakaladınız, haber yaptınız değil mi? Şimdi belediyeye bir müfettiş geliyor, yolsuzluk var sözüm ona denetim yapacak, nerede denk geldiniz müfettişe? (Hakan Korkmaz: Ben bunları rakı masasında fotoğraflayıp haber haline getirmiş bir basın mensubuyum) Birde diyorlar ki; biz müfettiş istedik, danıştay, sayıştay müfettişleri bile bulamadı, bizim bir kabahatimiz yok! Yapmayın Allah’ınızı severseniz." dedi.

NE OLMUŞTU?

2017 Yılının Aralık ayında bir ihbarı değerlendiren Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Yalova Belediyesi’ni denetlemeye gelen mülkiye müfettişini Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, CHP’li Belediye Meclis Üyesi Adil Ürekli ve İmar Müdürü Kemal Baş’la rakı masasında fotoğraflamayı başarmış ve haber haline getirip servis edince olay ulusal basına yansımış ve müfettiş açığa alınmıştı.

İŞTE MUĞLİM BAĞATAR'IN O İFADELERİ... İZLEYİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.