Bahar Doğan: Vefa Salman uyarıları dinlemedi duvara tosladı!

CHP Yalova eski İl Başkanı Bahar Doğan, Yalova Belediyesi’nde patlak veren yolsuzluk skandalı sonrası Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Vefa Salman’a yönelik dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

Revizyongazetesi.com’un Kılıçdaroğlu ile ilgili yayınladığı bir haberin altına yorum yazan CHP eski İl Başkanı Bahar Doğan, Vefa Salman’ın uyarıları dinlemediği için duvara tosladığını söyledi!

Vefa Salman’ın CHP’ye sırtını döndüğünü ima eden Bahar Doğan, Vefa Salman’ın mağdur rolü yaptığını söyledi.

Bahar Doğan yorumunda,”Aslı Hanım örnek Yalova Bldyesi, Bşkan yeğen, amca kızı, hnmın akrabaları doldurdu belediyeye. Sonra lay lay lom derken belediyeye sahip çıkmadı yönetemedi, uyarıları da partisini de dinlemedi ve duvara tosladı. Alıverdiler görevden. Görevden alınınca partisi aklına geldi. Şimdi de hiçbişey olmamış gibi bir de mağdur rolü yapıyor. Değişimse Sn Kılıçdaroğlu partiyi bu gibi yeteneksiz, başarısız ve bu gibi gereksiz yüklerden kurtarmalı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.