Başkan Muğlim Bağatar: Yaparsa yine AK Parti yapar
Yalovalıların uzun zamandır beklediği ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin yapımı hızla ilerliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel talimatı ile tasarruf tedbirleri dışına çıkılarak yapılan 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Sağlık Bakanlığında gerçekleştirilen İhaleyi 233 milyon liraya Tetiş Yapı ve MYS yol yapı ortaklığının aldığını belirtti.

Yalova'ya çok önemli bir yatırım kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Bağatar, "Yaparsa yine AK Parti yapar. Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm hizmet gönüllüsü AK kadrolarımızla Yalova'ya çağ atlatacağız." dedi.



Her ayrıntısı ince düşünülerek tasarlandı

Temeli atılan Yalova Devlet Hastanesi’nde 2 bin kişinin istihdam edeceği belirtildi. 200 bin metrekare arsaya kurulacak olan Hastanede 400 yatak, 524 deprem izolatörlü güvenli bina, 80 bin metrekare kapalı alan bulunacak. İnşası başlayan Hastanede; bin araçlık otopark, 4 cepheden 14 giriş, 130 poliklinik, 221 tek kişilik oda, 15 ameliyathane, 105 yoğun bakım ve palyatif yatağı, anjiyo, KVC birimleri, yanık ünitesi, onkoloji hizmet birimi yer alacak. Bunlarla birlikte hastanede anaokulu ve kreşte bulunuyor. Yalovalıların uzun süredir beklediği bu proje, en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.



Sahada inceleme yaptı, çalışanları motive etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, hastane şantiyesine giderek incelemelerde bulundu ve sahada çalışan işçilerle tek tek görüştü. Başkan Bağatar işçilere, "özverili ve hızlı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum, bu hastanenin bir an öce bitmesi gerekiyor, Yalova halkının sizlere çok duası ve selamı var" dedi ve işçileri de motive etti.





http://www.revizyongazetesi.com/yeni/2019/08/01/salman-akrabalarini-belediye-calistiriyor-iddialarina-cevap-verdi/

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.