Bilirkişi raporuna itiraz edildi! Yalova Belediyesi zimmet davası

Son dakika... Yalova Belediyesi avukatı aracılığı ile zimmet davasında hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti.

İtirazda,"BİLİRKİŞİ HEYETİ GEREKLİ VASIFLARA HAİZ DEĞİLDİR" denilerek mahkemenin bilirkişi heyetinin 3 sayıştay denetçisinden oluşması kararı hatırlatılarak bilirkişi Erkan Koç’un maliye uzmanı olduğu ve mahkemenin belirttiği niteliğe haiz olmadığı belirtildi.

İtirazda,"BİLİRKİŞİ HEYETİ HUKUKİ NİTELENDİRME VE GÖRÜŞLERDE BULUNMUŞTUR" denilerek, bilirkişilerin mahkemenin değerlendirmesi gereken hukuki meseleleri, mahkeme tarafından takdir edilmesi gereken olguları adeta mahkemenin yerine geçerek uzmanlık alanlarının dışında ve kendilerine verilen görev sınırını aşarak değerlendirdiklerine dikkat çekildi.

İtirazda,"BİLİRKİŞİ RAPORU ÇELİŞKİ İHTİVA ETMEKTEDİR" denilerek örneklere yer verildi ve yeni bir bilirkişi heyetine tevdine karar verilmesi talep edildi.

KORKMAZ, RAPORA İTİRAZ EDİLECEĞİNİ DUYURMUŞTU

Revizyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, söz konusu bilirkişi raporuna itiraz edileceğini dün okurlarına duyurmuştu.

Revizyon Gazetesi/Özel Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.