Bozkurtlar meydana indi!

Hafta sonu gerçekleşen MHP Olağan İl Kongresine katılım sağlayan Yalova Ülkü Ocakları, il ve ilçe teşkilatları ile âdeta gövde gösterisi yaptı.

Yalova Ülkü Ocakları il ve tüm ilçe teşkilatları ile kongre öncesinde Yalova Meydanından yola çıkarak, kongrenin yapıldığı Raif Dinçkök Kültür Merkezine hareket etti. Yürüyüş esnasında Azerbaycan'a destek amacıyla dev Azerbaycan bayrağı açıldı.

Teşkilat mensupları Yalova caddelerini sloganları ile inletirken terör örgütlerine ve terör devleti Ermenistan'a lanet okudu. Ülkücülere Yalovalılar balkon ve pencerelerden alkışlarla büyük destek verdi.

Yalova Ülkü Ocakları Başkanı Bora Tanaçan önderliğinde ülkücülere MHP Yalova Belediye Meclis Üyeleri Adnan Kırtay ve Yavuz Bingöl de eşlik etti. Başkan Tanaçan, kongreye ilişkin olarak "Yalova İl Başkanlığımızın Olağan Kongresine Yalova Ülkü Ocakları olarak Teşkilatlarımız İle beraber katılım sağladık. Divan Başkanlığını MHP Grup Başkanvekilimiz Muhammed Levent Bülbül ve MHP MYK Üyemiz Murat Kotra’nın gerçekleştirdiği kongremizde güven tazeleyerek yeniden il başkanı seçilen Namık Öz ve yönetimine başarılar dilerim. " ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.