Cem Karadağ’dan Emirhan Balkaya’ya: Önce kendinizi eleştirin

CHP Yalova Gençlik Kolları Başkanı Cem Karadağ, Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş’ı eleştiren mevkidaşı AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya’ya ekonomi üzerinden yüklendi.

MİLLETE HESAP VERSİNLER

Cem Karadağ,"Akp gençlik kolları başkanı Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu Ve Ankara Büyükşehir belediye Başkanımız Sn.Mansur Yavaş’ı eleştirebilme yeteneği varmış, bu olağanüstü yeteneğini dolmayan pazar poşetlerinde, Elektirik ve doğalgaz faturalarını ödeyemeyen ve bu sebeple günlerce karanlıkta ve soğukta kalan halkımız için, önce bir zahmet kendilerini eleştirsinler sonra millete hesap versinler.

#geliyorgelmekteolan" ifadelerinde bulundu.

EMİRHAN BALKAYA NE DEMİŞTİ?

AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya,"Selahattin Demirtaş’ın ve Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılın” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘Selahattin Demirtaşıda istiyoruz’ diyen kişiye “İnşallah devam hadi bakalım” diyen CHP’li ABB Başkanı Mansur Yavaş Artık net bir şekilde görüyoruz ki CHP bir milli güvenlik sorunudur." demişti.

Haber: Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.