CHP Çiftlikköy'de sahada... Mehmet Gürel... Mesut Tutuğ

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, Çiftlikköy’de esnaf ziyaretinde bulundu.

Mehmet Gürel yaptığı açıklamada,"CHP İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Ataç, İl Yöneticilerimiz, Çiftlikköy İlçe başkanımız Cüneyt Çalışkan ve ilçe yöneticilerimiz, İl genel meclis üyemiz Oktay Atik ve belediye meclis üyemiz Savaş Kaşıkçı ile Çiftlikköy İlçemizde esnaf ziyareti gerçekleştirdik." dedi.

Evet CHP’yi Yalova’da bundan sonra daha sık şekilde sahada göreceğiz gibi...

Çiftlikköy Belediyesi, CHP’nin Yalova’da kazanmayı ve yönetimini ele geçirmeyi çok istediği yerlerin başında geliyor ve Mehmet Gürel’in Çiftlikköy ziyaretine bu pencereden baktığımda, İl Başkanı Mehmet Gürel’e eşlik edenler arasında olan Mesut Tutuğ’dan bahsetmeden olmaz.

CHP Çiftlikköy İlçe Teşkilatının desteğini de arkasına almış gözüken Mesut Tutuğ önümüzdeki yerel seçimlerde kuvvetle muhtemel CHP’nin Çiftlikköy Belediye Başkan adayı olacak diye düşünüyorum.

Arada kritik bir genel seçim var ve yerel seçimlere nasıl bir konjonktürde girilir bilinmez ama gerçek olan bir şey var ki; yerel seçimlerde Çiftlikköy’de muhtemelen Ali Murat Silpagar ve Mesut Tutuğ arasında çok çekişmeli bir yarış izleyeceğiz bu belli.

Haber/Yorum/Hakan Korkmaz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
demokrat 2 yıl önce

Ali Murat Silpagar ve Mesut Tutuğ arasında bir yarış olabileceğini düşünmüyorum, uzaktan gördüğüm ve duyduğum kadarıyla Chp Çiftlikköy de Mesut Tutuğ sayesinde fark ile seçimi alacaktır. Hele Son zamanlardaki yolsuzluktan sonra bu kesinleşti.

Avatar
Sosyolog 2 yıl önce

mesut tuğ eğer aday yaparlarsa çiftlikköye yeni başkan hayırlı olsun