CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı yaptığı yazılı basın açıklamasında AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’ya fena yüklendi!

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı,”AKP Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’nın çeşitli basın organlarında yaptığı açıklamayı açıkçası tebessümle okuduk. Sayın mevkidaşım mevkisine, makamına bakmadan İl Başkanımıza cevap vermiş ancak kendisine önerim açıklama yaparken biraz daha dikkatli davranması. Neresinden tutacağız bilmiyorum ama şuradan başlayalım. Kendisi “Çiftlikköy’de bulunan yollar Avrupa’da yok” demiş. Serdar Kaya, hangi Avrupa şehrini ziyaret etti bilmiyorum ama bu dediği cümlenin “Almanya bizi kıskanıyor”dan hiçbir farkı yok. Kendisine teklifim birlikte Çiftlikköy halkını gezelim ve soralım. Münih’in yolları mı güzel Çiftlikköy’ün mü? Londralılar mı yollardan mutlu Çiftlikköylüler mi? Ayrıca artık teknoloji gelişti, internet vasıtasıyla istediği bir Avrupa şehrinin sokaklarını harita uygulamalarıyla gezebilir. Sayın Serdar Kaya, önce Sultaniye’nin, Beşyüzevler’in, Siteler Mahallesi’nin yollarına baksın da öyle konuşsun.” dedi.

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı şöyle devam etti;

“Bir diğer komedi cümlesi de Çiftlikköy’ün sahil düzenlemeleri Ege ve Akdeniz’den farksızmış. Sizin 10 senelik iktidarınızda Çiftlikköy halkı denizi sadece izler oldu. Sahil şeridinde kokudan durulmuyor, daha 10 sene önce denize girilen Mokamp’ta, tatil sitelerinde insanlar denizin yanına yaklaşmıyor, hangi düzenlemeden bahsediyorsun. Geçmişte vatandaşlarımız Çiftlikköy’e tatile gelirdi, şimdi Çiftlikköylüler tatile Ege ve Akdeniz kasabalarına gidiyor. Bu mu sizin bahsettiğiniz düzenleme?

TOBB Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da yapıldı TOBB Marmara Bölge Toplantısı Yalova’da yapıldı

Tabi AKP’nin ilçe başkanının bu açıklamalarına çok da şaşırmıyoruz. Kendisi mesaisinin önemli bölümünü Ali Murat Silpagar’ın özel kalem müdürü gibi geçirdiği için ilçenin gerçeklerinden bihaber. Ne yolların halinden haberi var, ne sahildeki kokudan. Ne vatandaşların şikayetlerini duyabiliyor ne de ilçedeki eksikleri görebiliyor. Böyle olunca da gerçek hayattan kopuyor insan, hayal aleminde yaşamaya başlıyor.

Oysa gerçekler çok farklı. Çok övdüğü belediye başkanının geçmişteki yol arkadaşları karşısına aday çıkmış, hepsi bir ağızdan değişim diyor. Teşkilat üyeleri bile belediye başkanlarının başarısızlığını kabul ediyor. Beraber çalıştığı il başkanı bile kendisini yetersiz görüyor ki başkan adaylığına başvuruyor.

Sayın Serdar Kaya, algı malgı yapmıyoruz. Reklamla filan da işimiz yok. O işleri sen daha iyi bilirsin!

Bizim bildiğimiz şu Çiftlikköy’de devriniz bitti. Çok beğeniyorsanız adayınızı değiştirmeyin, karşımıza çıkın. 31 Mart’ta da belediyeyi devretmeye hazırlanın.

Çünkü Çiftlikköy’de değişim olacak ama sadece isim değişikliği değil. Halka bakış açısı değişecek, gerçekleri görmeyenler gidecek, halkçı ve sosyal belediyecilik gelecek.”